:::المقادير:::
3باكو بسكوت كبير ماري او اي بسكوت حفيف وغير دسم (بسكوت الاطفال)
علبه 200جرام وبنج كريم للحلويات
2باكو جيلي ولحد بالفراوله والتاني بالمشمش
علبه جبنه كيري 12 قطعه(نصيحه لو عايزاها حفيفه ومش دسمه ممكن جبنه لافاش كيري او اي نوع جيد من الجبنه المثلثات12 قطعه)
2بيضه
باكو فانليا
زبده
1ليمون
2ملعقه سكر
كيس كريم شانيته
:::طريقه الاعداد:::
تذاب محتويات جيلي المشمش في كوب ماء ويضع عليها 2ملعقه سكر وتوضع على النار حتى الغليان ثم ترفع من على النار حتى تبرد
يذاب محتويات جيلي الفراوله بالطريقه المعتاده للجيلي وتترك حتي تبرد
يطحن كل البسكوت جيدا حتى يصبح مثل البودره
نضع الزبده على البسكوت ونضعهم في صنيه حتى يصبح البسكوت متماسك بفضل الزبده
ونضع الصنيه في الفرن لده 10دقائق لا غير
نضع في الخلاط ما يلي:
2بيضه
الوبنج كريم 200جرام كله
الجبنه الكيري او الافاش كلها
الفانليا
جيلي المشمش
وعصير الليمونه (ليمونه واحده فقط)
كيس الكريم شانيته
تضرب المحتويات جيدا
نضعها على فوق البسكوت بعد ان برد من خروجه من الفرن
ونضع الصنيه في التلاجه لمده3ساعات
او الديب فريزر لمده ساعه ونصف
بعد ذلك نخرج الصنيه ونتاكد من تماسك الكريمه
نضع فوقها جيلي الفراوله ونضعها مره اخرى في التلاجه لتماسك الجيلي تماما
وبعدان نتاكد من تماسك الجيلي بالهنا والشفا
وصحتين على قلبكم