المقادير
1كيلو لحم بقري او عجالي
خمس بصلات كبيره
3فصوص توم كبيره
3ملاعق خل كبيره
ملح\فلفل\كمون\حبهان\ك***ه ناشفه\ورق لوري\جوزه الطيب حسب الرغبه
البهارات السابقه حسب حاجتك انت
اولا
حطي معلقه زيت كبيره وسبيها تسخن شويه وبعد كده حطي البصل بعد ماتكوني قطعتيه حلقات
حطي قطع الثوم
قلبيهم مع بعض شويه
وبعدكده حطي اللحمه (تقطع اللحمه حسب الرغبه اما قطمع متوسطه او قطع صغيره)
يضاف الخل الي الخليط
سيبي الحم شويه يغلي مقدار 10دقائق
حط البهارات والملح وسبيهم علي النار لمده ربع ساعه مع مراعاه ان
النار تكون هاديه جدا علشان تستوي براحتها
وبعد النضج تقدم ساخنه
مع المكرونه
والبطاطس المحمره
سلطه خضره
وانا عايزه اعرف رايكم